Известие

Collapse
No announcement yet.

чуденка ?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• чуденка ?!

Имам няколко въпроса в бързината да задам. Предницата ми тропа от дясно и се чудя какво ли може да е предполагам амортесиор изспуснал или каре но за каре мисля че не е то та мисълта ми е от каде мога да намеря амортесиор и горе долу някаква цена да ми кажете ?! поздрави
    Диети и отслабване
    www.elenkov.net

а сигурен ли си че не е носача???
    Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone

Comment

иди парво да ти провериат от какво ти тропа.
      зависи и каде и как тропа и при кви условиа, за да се установи приблизително на теориа от кво е , но наи добре в сервисче да чекнат
      Hell Yeah!

Comment

Може чукането да е от танпоните на стабилизиращата щанга . Аз заради тях смених носача за нищо.

Comment

..

чукането се чува като карам бавно завия леко на дясно и мина през някаква неравност по пътя незнам от какво може да е говорил съм мой агент който каза че ще я види ама чак другата седмица .. поздрави
          Диети и отслабване
          www.elenkov.net

Comment

Преди 2 години и аз имах подобно тропане отдясно. Буферът на амортисопра беше изяден наполвина и под ъгъл.
            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
            X